Niet goed, geld terug garantie

Nadat u het door u bestelde product heeft ontvangen, heeft u het recht om binnen 14 werkdagen na de ontvangst van dit product, de onderliggende overeenkomst met Cueva Natura te ontbinden. U hoeft hiervoor geen reden op te geven.

Indien u de overeenkomst wenst te ontbinden, dient u dit schriftelijk (via e-mail of met dit modelformulier) aan Cueva Natura te melden. U dient het product vervolgens binnen 14 dagen terug te sturen naar Cueva Natura. U moet wel zelf de kosten van en het risico voor het retour zenden dragen.

Cueva Natura behoudt het recht om geretourneerde goederen te weigeren wanneer het vermoeden bestaat dat het product reeds is gebruikt of door uw schuld (anders dan die van Cueva Natura of de leverancier van het product) is beschadigd.

Wanneer de teruggezonden goederen compleet, in originele/onbeschadigde verpakking en ongebruikt zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag binnen 14 dagen nadat Cueva Natura het door u geretourneerde product heeft ontvangen terug op uw rekening, waarbij u er rekening mee moet houden dat Cueva Natura de gemaakte kosten voor betalingsverkeer in kan houden op het tegoed.

Indien een product wordt geretourneerd dat naar het oordeel van Cueva Natura schade heeft opgelopen die aan een handeling of nalatigheid van u te wijten is of anderszins voor uw risico komt, zal Cueva Natura u hiervan schriftelijk (via brief of e-mail) in kennis stellen.

Producten kunnen geretourneerd worden aan:

BK Wholesale BV
Zeverijnstraat 24-R
1216GK Hilversum

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00